Acasa -> Despre noi

Despre Noi

Cod fiscal : RO45658740   Verifica

   Scule Tencuiala srl, companie infiintata in anul 2022, ofera, prin divizia sa de distributie materiale, echipamente, accesorii si scule pentru constructii, solutii complete pentru orice activitate ce acopera domeniile “turnare si finisare betoane” si “tencuieli manuale si mecanizate”.

     Suntem producatori de distantieri metalici, montanti, pene, dreptare de colt si fasete zincate.

    Echipa Scule Tencuiala are ca motto “dinamica si adaptare”. Astfel, de la infiintare si pana in acest moment ne-am extins portofoliul cu peste 800 de repere, ajungand astazi sa oferim solutii complete pentru gama de piese de schimb si accesorii pentru masinile de tencuit mecanizat. 

   Comercializam orice piesa de schimb pentru masinile de tencuit si de gletuit PFT, IMMER, FASSA BORTOLO, KALETA, EUROMAIR, MIXER, etc - rotoare, statoare, snecuri, pulmon, duze, aparat tencuiala rapida, debitmetru, comutatoare K1, K2, magnetventil, presostat, furca amestecare, cuplaj Geka, mufe mama/tata, furtun de mortar, furtun de material, furtun de apa, furtun de aer etc.

   De asemenea, avem oricand in stoc piese de schimb pentru pompele de sapa, cum ar fi: table uzura, cu sau fara urechi, cutite/pale de amestecare EB1, bucse, simeringuri, garnituri. 

   De asemenea, furnizam scule pentru tencuiala manuala, din gama premium - raboti, razuitor de rosturi, drisca pentru razuit tencuiala (arici), gletiere, spacluri, mistrii pentru tencuitori si gletuitori profesionisti, carde profil H, carde profil T, poloboace, nivele cu si fara bula, stadii de nivelare si multe altele. 

   Dreptarele de colt si profilele de tencuiala rapida (sinele de pontaj) pe care le oferim clientilor nostri au un grad de zincare intre 275 si 350 grame/m² si grosime a materialului de 5 mm, avantaje care asigura o lejeritate deosebita in aplicarea lor in opera, prin urmare timpi de executie mult redusi. Profilele din aluminiu pentru rigips sau profilele cu plasa pentru termosistem sunt de asemenea, la cel mai inalt standard de calitate. 

   Distantierii folositi in turnarile de beton, din PVC sau fier, dupa caz, sunt de cea mai buna calitate, asigurata de partenerii nostri din Austria, Germania, Franta, Italia. Oferim clientilor nostri distantieri metalici pentru cofrare, rozete PVC, distantieri cu 4 picioruse pentru armare sape si radier, dopuri de presiune, conuri de presiune, sipca triunghiulara cu si fara muchii, punte Brue (plastorigla), tuburi PVC pentru cofrare, si multe altele.

    Scule Tencuiala inseamna, de asemenea, consultanta specializata in alegerea corecta a masinilor de tencuit la 380 v sau 220/230 V, pompelor de sapa, masinilor de gletuit, dar si a pieselor de schimb pentru acestea, atat originale cat si de pe pietele aftermarket.

    In functie de volumul comandat, Scule Tencuiala ofera discount suplimentar si transportul produselor cu masinile proprii sau prin curierat.